€1 Tamagotchi Review

Door chaozz op maandag 27 november 2017 16:06 - Reacties (8)
Categorie: -, Views: 5.486

In een zoektocht naar leuke apps voor mijn Pebble 2 stuitte ik op Kaidatchi; een Tamagotchi V1 remake. Ik raakte snel verknocht aan dit digitale huisdiertje en besloot een oude tienerwens te vervullen, een échte Tamagotchi.

Het aanbod van Tamagotchi's op Marktplaats leek wat beperkt en dus richtte ik mijn aandacht op eBay. Ik vond er Tamagotchi's in alle soorten en maten, maar vooral in een brede prijsreeks. Ze begonnen zelfs al vanaf €1. Dat kan toch niks zijn?

'Ach, voor dat geld kun je geen buil vallen' dacht ik, en ik bestelde het vrolijk ogende ding met het logo van Tamagotchi erop. Nu weet ik dat je niet veel kunt verwachten voor dat geld, maar wat je er voor krijgt slaat echt kant noch wal.

Long story short; het is totaal irrelevant wat je doet of niet doet, het ding kan niet dood.

Volgende: Game coden op Commodore 64 02-'18 Game coden op Commodore 64
Volgende: NES Blinking Led Fix 10-'17 NES Blinking Led Fix

Reacties

Door Tweakers user chaozz, woensdag 29 november 2017 08:45

Jij en ik hebben een ander referentiekader! :+

Door Tweakers user Feanathiel, woensdag 29 november 2017 20:45

Hé, dat is onze Sprite_tm :Y)

[Reactie gewijzigd op woensdag 29 november 2017 20:46]


Door Tweakers user Angeloonie, donderdag 30 november 2017 12:05

Ik had dezelfde "Tamagotchi" gekocht vorig jaar ergens, met dezelfde insteek "Ach, voor dat geld kun je geen buil vallen".

Uiteindelijik had ik dat geld liever in de fik gestoken :+

Door Tweakers user Scary Gil, vrijdag 1 december 2017 11:47

Angeloonie schreef op donderdag 30 november 2017 @ 12:05:
Ik had dezelfde "Tamagotchi" gekocht vorig jaar ergens, met dezelfde insteek "Ach, voor dat geld kun je geen buil vallen".

Uiteindelijik had ik dat geld liever in de fik gestoken :+
Een euro wil lastig branden hoor. ;)

Door Tweakers user novasurp, maandag 4 december 2017 01:40

Neem nooit een knockoff, ook niet voor de grap, ook niet als ze gratis zijn en/of niet actief pretenderen echt te zijn (zoals dat "Kaidatchi"). Je bevordert de creatie van de knockoffs er nog steeds mee.

Als je een Tamagotchi spel koopt (en dat moet je zeker doen, Tamagotchi is geweldig) moet je altijd heel goed opletten of hij echt van Bandai is. Niet alleen eBay/Marktplaats maar ook zogenaamd "betrouwbare" winkels zoals Intertoys verkopen vrij vaak knockoffs.

[Reactie gewijzigd op maandag 4 december 2017 01:45]


Reageren is niet meer mogelijk